Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce credeti despre mamele care isi bat copii in public?

Raspuns mamica: "Nu am o parere deloc buna despre mamele care isi bat copii... cat despre bataia in public... mi se pare oribil! Copilului trebuie sa ii explici ce trebuie si ce nu trebuie sa faca ! Daca nu intelege de vorba buna atunci trebuie pedepsit , dar nu batut !"

Raspuns mamica: "Nasol, urat rau de tot. Am intalnit acum 4 ani o mamica, atat de frumoasa era, avea unpar lung blond, peste fund, prins frumos in coada, si eleganta, cu fetita de vreo 2-3 ani. Dar comportamentul mamei a lasat de dorit: doua palme la fundul copilului ca lua de pe jos castane pe care le arunca inspre copaci... Nu judec, uneori, sa fii mama, si mai ales sa te ocupi singura de copii, iti mai iesi din minti uneori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.