Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Voi avea nevoie de o alta injectie anti-D?

Raspuns mamica: "De ce sa ai nevoie? Nu prea ai dat multe detalii referitoare la cazul tau, dar nu cred ca mai ai nevoie de inca una, daca te referi la faptul ca esti rh negativa sau nu stiu despre ce e vorba. O intrebare mai complexa ajuta la un raspuns cat mai bun."

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu, injectiile cu anti D se fac in saptamana 28 si saptamana 34 - obligatoriu. Apoi trebuie sa mai faci una dupa nastere. Anti D este o imunoglobina ce impiedica boala hemifilitica a fatului. Asa ca nu trebuie sa sari peste nici una. Sunt foarte importante."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.