Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca incep sa-mi hranesc baiatul cu biberonul va dormi mai bine?

Raspuns mamica: "Inteleg ca pana acum nu a fost hranit deloc cu biberonul ci a fost hranit exclusiv la san. De obice copii care sug la san se trezesc mult mai des noapte decat copii care sunt hraniti cu biberonul, deoarece cei care sug la san obosesc mai repede deci mananca mai putin decat cei la biberon."

Raspuns mamica: "Daca este obisnuit sa manance noaptea tot se va trezi, poti incerca sa ii dai o completare inainte de culcare daca tu crezi ca se trezeste din cauza ca ii este foame insa eu sunt de poarere sa il alaptezi ori de cate ori cere pentru ca aceste treziri vor trece o data cu timpul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.