Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Vreun sfat despre spalatul dintilor fiului meu? Are 23 de luni si e o lupta de fiecare data! Am incercat sa il las sa se spele singur mai intai, dar nu functioneaza.

Raspuns mamica: "Daca il obligi nu vei putea sa il inveti si el va refuza de fiecare data. Cumpara-i o periuta electrica adecvata varstei lui cu desenele preferate si arata-i cum sa se spele, si o poate face singur. Va fi incantat de o astfel de periuta si se va spala fara probleme."

Raspuns mamica: "Prima data ar fi trebuit sa ii arati cum faci tu, cand te speli tu pe dinti ia-l si pe el sa vada cum faci sau lasa-l sa se spele o data cu tine, cumpara-i un scaunel deacela care sa ajunga la chiuveta, da-i o pasta cu gust placut si o periuta amuzanta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.