Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ati avut probleme cu paduchii? Cum ati scapat de ei?? Noi am luat de la gradinita ...

Raspuns mamica: "Cand copilul se molipseste de asa ceva.... de multe ori fara intentie... mi se pare ceva urat, neigienic. Fetita mea a luat de la scoala... iar marea problema a fost ca avea parul lung si ondulat si a trebuit sa o tund. Am folosit vechiul gaz din batrani si asa am scapat."

Raspuns mamica: "Paduchii sunt o mareeeeeee problema; Noi am incercat Parasidose de la farmacie, dar din prima nu se duc, trebuie sa dai de mai multe ori. Am incercat si Paranix, dar fetita mea este o fire alergica si s-a inrosit in jurul gatului si o durea locul respectiv."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.