Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am o floare de hartie (denumire populara) Bougainvillea (denumire stiintifica ) pe care nu reusesc sa o fac sa faca ramificatii... creste doar un fir, desi ii rup varful ca sa se ramifice, ii da doi muguri, dar numai unul incepe sa creasca. Aveti careva aceasta floare ? Cum se ingrijeste si cand infloreste ?

Raspuns mamica: "Scuze ca iti spun da faci o mare prostie ca o rupi sa se ramifice. Aceasta floare este extrem de sensibila si are timpul ei perfect cand se ramifica. Mai ales cand este caldut afara. Este la magazinele de specialitate pamant fertil care ajuta sa se ramifice."

Raspuns mamica: "Este o floare absolut minunata. Nu am pt ca apartamentul in care stau este la umbra si nu mi-ar permite cresterea unei flori ce iubeste soarele si lumina naturala. Am lucrat in florarii si stiu cate ceva despre toate florile ce se comercializeaza. Aceasta planta se toaleteaza in toamna si nu pe toata perioada anului. O lasati sa isi faca singura ramificatiile in ritmul ei. Daca aceasta are o singura ramificatie, cu siguranta o sa mai apara si altele. O feriti de curentii de aer rece, o feriti de inghet si nu o lasati la fereastra cand aerisiti camera. O floare ca boungainvillea cere rabdare si multa lumina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.