Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Stie cineva de unde pot cumpara un aparat TENS ieftin?

Raspuns mamica: "In general lucruri ieftine cumperi pe site-urile de vanzari (Mercador mi se pare cel mai bun), dar dezavantajul e ca nu gasesti intodeauna lucruri noi acolo, il poti lua folosit si poate sa nici nu functioneze cum ar trebui."

Raspuns mamica: "Mai ieftin nu este intotdeauna mai bun. Seful meu a cumparat unul la 11 euro, dar efectele se lasa asteptate. Intra pe site-ul unei firme ce comercializeaza astfel de produse si verifica intai comentariile. Acolo poti afla care este gradul de eficacitate. Pana la urma, vrei sa fii multumita de ceea ce vei achizitiona."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.