Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cat suc de portocala dati unui bebe de 1 an si o luna intr-o zi?

Raspuns mamica: "Cred ca in jur de 100 de ml suc de portocala proaspat stors ... Daca vrea sa bea poti sa ii dai cat doreste, este foarte sanatos, mai ales in acest sezon, creste imunitatea copiilor. Fetitei mele ii placea foarte mult sucul de portocala, ii dadeam cate un pahar si nu am avut niciodata probleme."

Raspuns mamica: "Ii storc una doua portocale pe zi si iese in jur de 100 ml de suc ! Cred ca e suficient avand in vedere ca fetita mai bea si apa cat are nevoie pentru a fi hidratata! Depinde de copil... daca il bea cu placere sau nu! A mea adora sucul de portocala!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.