Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce carti mai cititi in timpul liber ? Ceva romane de dragoste imi puteti recomanda ?

Raspuns mamica: "Cele mai frumoase romane de dragoste sunt cele ale Sandrei Brown si ti-as recomanda Copilul nascut joi si 22 Indico Place. Dar toate cartile ei sunt frumoase si de asemenea cartile lui Jude Devereux sau Amada Quick. Si daca tot suntem la romane de dragoste, chiar daca depaseste putin incadrarea asta, trebuie neaparat sa citesti Twilight Saga (Amurg) a lui Stephenie Mayer. Nici nu se compara cu filmele. Cartile sunt mult mai bune."

Raspuns mamica: "Am auzit ca cele scrise de Sandra Brown sunt romane de dragoste frumoase. Eu nu am citit Sandra Brown, dar mama celei mai bune prietene e pasionata de romanele ei de dragoste. Ca si roman (prea mult spus roman... mai degraba carte) de dragoste am citit "11 minute" de Paulo Coelho, dar m-a cam dezgustat cartea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.