Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce pot face ca sa tratez tusea copilului meu de 8 luni?

Raspuns mamica: "Sa mergi la medic, in nici un caz nu trebuie tratata tusea sau orice alta boala cerand sfaturi pe internet sau de la alte mamici, e bine sa ne informam ca sa stim cum s-au tratat alti copii... insa ca sa administram un medicament copilului trebuie cerut parerea medicului."

Raspuns mamica: "Eu pentru tuse ii dau Ketof pe care il dau inca de mica, 2,5 dimineata si 2,5 seara, si ii trece imediat. Trebuie stiut ca nu il dau eu dupa capul meu sau ca am auzit mi l-a recomandat pediatrul fetitei. Iar eu ii dau separat sirop de patlagina care este si el foarte bun ii dau 5 ml de trei ori pe zi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.