Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu nu vrea sa bea decat lapte. Are 1 anisor.

Raspuns mamica: "Incercati sa-i faceti lapte cu cereale, cu orez sau cu biscuiti, pana se obisnuiesti si cu altceva decat lapte. Introducet-i in alimentatie cate un aliment pe saptamana. La inceput il poate refuza, dar dupa ce ii da de gust, va cere singur. Rabdare multa, trebuie sa incepa sa manance si altceva in afara de lapte."

Raspuns mamica: "Ce altceva ai mai incercat sa-i dai? Poate ar trebui cateva zile sa renunti la lapte, incearca sa-i dai cereale formula care au lapte in compozitie, poti sa-i dai fructe in diverse combinatii, banana cu piersica sau caisa, avocado, legume pasate cu putina carnita si un bob de unt etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.