Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De la ce ar putea sa faca giardia fetita mea? I-a prescris pediatrul un siropel. Dar stau si ma gandesc, de la ce ar putea fi.

Raspuns mamica: "Giardia este un parazit intestinal a carui transmitere este rapida. Se poate lua din hrana sau apa contaminata. De asemenea, se poate transmite de la persoana la persoana prin contact fizic. Gandeste-te ce a mancat sau cu cine s-a jucat, poate gasesti cauza."

Raspuns mamica: "Giardia are o cae de transmitere foarte usoara si rapida, incep sa cred ca e chiar imposibil sa te mai feresti de ea. Si eu i-am dat fetitei siropuri, pastile pe baza de plante, ulei din seminte de dovleac, nu stiu daca am scapat de ea. Deocamadata nu-i mai fac analize, daca se simte bine am spus ca nu are rost sa o zapacesc cu atatea siropuri, iar in final sa se reinfecteze din nou."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.