Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cand ar trebui sa am menstruatie dupa indepartarea steriletului?

Raspuns mamica: "Dupa ce indepartezi steriletul e posibil sa-ti intarzie menstruatia, insa din cate am auzit eu la alte mamici care au avut sterilet le-au venit luna urmatoare dupa ce l-au scos; deci normal ... numai ca in cantitate mica la inceput; daca nu iti vine consulta un medic."

Raspuns mamica: "Menstruatia nu este influentata de introducerea sau indepartarea steriletului. Organismul se comporta normal daca este sanatos. Este posibil sa ai mici intarzieri, dar in limitele normale (1-2 zile). Daca nu ti-a venit la timp, mergi la un medic. Exista doua variante: sa existe difunctii ale organismului sau sa fii insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.