Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Purificatorul de aer este eficient pentru sanatatea copilului ?

Raspuns mamica: "Da, din cate stiu eu, mai stiu si ca protejeaza bebelusul de gripa porcina si ca este eficient pe o suprafata de 25 de metri patrati. Depinde de tipul de purificator poti sa iti protejezi copii de virusurile gripale. Spre exemplu filtrele HEPA sau cele pe carbune sunt foarte eficiente."

Raspuns mamica: "Purificatorul de aer este foae eficient atunci cand este vorba de raceli, gripe sau viroze atat pentru copil cat si pentru sanatatea celorlalti din casa. Este o investitie buna si de durata. Daca ai posibilitate, cumpara-ti un purificator si nu o sa regreti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.