Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Este bun Broncho - Vaxom pentru cresterea imunitatii bebeilor ?

Raspuns mamica: "Da, am auzit ca este bun. Eu ii dau copilului meu dimineata probiotice, plus colostrum cam 150 ron, e pe baze de plante si e produs in SUA, iar seara in dau baby jarro cam 80 ron, pentru ca cele de plante nu se dau concomitent. Sunt de la firma SECOM si le-am gasit in farmacie."

Raspuns mamica: "Am auzit si eu de el si multe mamici spun ca este destul de bun si ca nu au mai racit atat de des, dar sa stii ca am si o cunostinta care a folosit Broncho-Vaxom si sa stii ca nu afost multumita deloc.Cred ca este vorba mai mult de copil, sunt copii carora oricat i-ai imunizat tot racesc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.