Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cum pot sa trec peste un avort spontan?

Raspuns mamica: "Singura metoda este sa ai sustinerea familiei, sotului, prietenilor care sa te ajute sa treci peste, deoarece stiu cat este de dureros, deoarece si eu eram in 2 luni sa fac avort spontan, dar Dumnezeu m-a ajutat si cu antibiotice si liniste am putut duce sarcina la termen. Iar daca nu reusesti cu ajutorul celor apropiati, atunci ar trebui sa apelezi la un psiholog, psihoterapeut."

Raspuns mamica: "Cu ajutorul si sprijinul familiei in general. Daca acestia nu stiu prin ce ati trecut si nu vreti sa le spuneti, apelati la un medic specialist pentru a trece peste acest eveniment neplacut. Nu o lua ca pe o pedeapsa si roaga-te la Dumnezeu sa te intareasca si sa treci cu bine peste aceasta incercare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.