Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A mai avut cineva un fat cu hidrops fetal?

Raspuns mamica: "Stiu ca apare in viata intrauterina din cauza excesului de lichid acumulat. Asta se vedea de la ecograf prin ingrosarea placentei sau prin acumularea usoara de lichid amniotic. Stiu ca se putea trata din timpul vietii intrauterine, dar dupa ce nasti ar trebui o transfuzii la doua - trei saptamani."

Raspuns mamica: "H din cate stiu eu hidrotoraxul fetal sau apa la plamani la fat apare in 10.000-15.000 de cazuri. Problema este ca acest lichid trebuie scos inca din burtica mamei. Depinde numai de echipa de medici care hotarasc acest lucru. As putea doar sa ti urez multa multa sanatate si multa putere sa treci mai departe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.