Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 8 luni sa manance?

Raspuns mamica: "Daca te referi sa manance mancare, adica nu vrea sa primeasca diversificarea atunci zic sa nu-l fortezi, lasa-l pana cand doreste el sa primeasca insa sa insisti zilnic cu alimete difericte conform varstei, dar ... daca abia incepi sa-i dai nu incepi direct cu alimente care tre sa le manance la 8 luni ci trecerea o faci tot cum ar fi trebuit la inceput."

Raspuns mamica: "Ca sa manance presupun mancare solida ar trebui sa incerci sa ii faci mereu altceva, sa ii diversifici mancarea la cel mult doua zile, sa ii faci mai multe feluri de ciorbita, mancare gatita, sa ii faceti mancaruri bune la gust, cu sare, delikat, ca sa le poata manca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.