Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Laptele praf formula poate sa ingrase copilul? Am auzit fel de fel de pareri si opinii!

Raspuns mamica: "Eu mi-am alimentat copilul cu lapte praf deoarece mi s-a interzis sa-l alaptez. Am folosit Milumil. Sti care e faza? Din biberon copilul trage mai repede si mananca mai mult decat de la san si din acest motiv poate par copii alimentati cu lapte praf mai plinuti. Al meu manca din 2 in 2 ore si tot mai cerea asa ca in prima luna a pus pe el mai mult de un kiligram. Insa apoi cu cat a crescut nu a mai fost plinut si nici acum nu e. Parerea mea e ca nu ingrasa laptele praf ci doar copilul poate manca mai mult."

Raspuns mamica: "Eu nu cred ca laptele praf formula ingrasa copilul. Nu am mai auzit de asta pana acum la nimeni. Dar cine stie poate fi posibil sau poate li se pare unor mamici ca copii lor iau in greutate. Dar eu cred ca nu laptele praf ingrasa copilul ci altceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.