Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce suma credeti ca ar trebui sa-i dau zilnic fiului meu de 12 ani, pentru pachet?

Raspuns mamica: "Inca mai poti jongla cu un pachetel pregatit de acasa si sticla cu suc sau apa tot de la domicilliu. Daca vrei neaparat sa ii dai banuti de pachetel, eu zic ca ar fi de ajuns 5 lei ca sa isi ia un sandwish (daca au un astfel demagazin in incinta scolii sau pe langa), si ceva bun. De obicei, cel mai ieftin sandwish e 3,5 lei si de 1,5 lei isi poate lua si ceva dulce. Tu sa ii dai si o sticla de apa de acasa si ar trebui sa fie bine asa."

Raspuns mamica: "Cred ca trebuie o suma modica... nici prea mult nici prea putin... undeva intre 3 si 5 ron. Cu cat ii dai mai mult cu atat se va obisnui si va cere mai mult. Un copil trebuie sa stie ca exista o limita in toate si ce-i prea mult strica. Este destula aceasta suma sa-si cumpere un sandwich ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.