Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Credeti ca alaptatul mai des stimuleaza cantitatea de lapte a mamei ?

Raspuns mamica: "Trebuie stiut ca atat cat copilul suge, dar sa suga corect atunci cantitatea de lapte va creste si vei avea suficient. Suptul creste cantitatea de lapte a mamei si vei avea suficient pana sa il intarci. Asa ca nu trebuie sa iei nimic altceva decat sa ii dai sa suga, dar sa fie la cerere."

Raspuns mamica: "Categoric ca stimuleaza productia de lapte, cu cat alaptezi mai mult cu atat vei avea mai mult lapte, ba ar trebui ca dupa fiecare alaptare sa iti storci sanii pentru a putea produce lapte mai mult. Indiferent de cum si cat suge copilul important este sa alaptezi cat mai des."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.