Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Nu am mai avut menstruatie dupa ce am nascut. Ce sa fac?

Raspuns mamica: "Este normal sa nu ai menstruatie dupa nastee mai ales daca alaptezi, exista femei carora le vine ciclul dupa doua luni de la nastere, iar altora dupa 1, 2 ani. Mie mi-a venit ciclul dupa trei ani de la nasterea fetitei mele si nu am avut nici un fel de probleme."

Raspuns mamica: "Daca alaptezi poti sa nu ai menstruatie pe toata perioada cat alaptezi, daca nu alaptezi e posibil sa-ti intarzie insa iti va veni, poti de asemenea sa alaptezi si sa iti vina dupa 2, 3 luni, depinde de organism; la mine sa intamplat si sa alaptez sa am menstruatie si sa am lipsa menstruatiei cat am alaptat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.