Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Spermicidele au reactii adverse ?

Raspuns mamica: "Da, spermicidele pot avea si efecte nedorite cum ar fi senzatia de arsura sau o iritatie care poate sa se manifeste la unul sau la celalalt dintre parteneri. In urma testelor insa reactiile alergice locale sunt foarte rar intalnite. In rest nu s-au gasit alte reactii adverse."

Raspuns mamica: "Pentru a te feri de efectele adverse, nu le folosi pana nu faci un test alergenic. Mai bine previi decat sa vindeci. Daca nu iti provoaca alergie, poti sa le folosesti cu incredere, deoarece nu am auzit sa aiba alte efecte adverse. Sunt destul de sigure."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.