Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De la ce varsta le-ati facut cadou telefon copiilor vostri?

Raspuns mamica: "Al meu are 4 ani si putin insa telefon nu cred ca va avea prea curand. Lucrez cu copii in scoala si am vazut copii care nu aveau telefon si nici macar adresa de FB si parintii lor au posbilitati materiale foarte bune si functii importante... si uite ca acei copii sunt premiantii scolii... Nu zic ca trebuie sa fim exagerati cu copii insa niste limite mai trebuie impuse. La noi in scoala nu au voie cei de gimnaziu cu telefon la ei. Daca are vreunul pt ca suna parintii sa vada unde e, vine si-l da dirigintelui dimineata si-l ia cand pleaca acasa."

Raspuns mamica: "Eu din cele auzite cam de la 8 ani e cel mai bine sa le dam telefoane copiilor. Dar am auzit cazuri in care mamicile le dau telefoane mobile copiilor de la 5 ani. Eu chiar nu sunt de acord cu asta. Pai daca le dam telefon de la 5 ani, la 8 ani ce le luam."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.