Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la laptele praf bebelusul se poate constipa?

Raspuns mamica: "Da, multi copii sufera de constipatie de la laptele praf, dar daca nu isi revine incearca sa ii schimbi laptele praf si sa il treci pe alta marca de lapte pana gasesti formula de lapte praf potrivita copilului tau si sa scape de constipatie. Incearca si vezi cum se simte."

Raspuns mamica: "Da, de cele mai multe ori bebelusii se constipa de la laptele praf! Daca problema persista incearca sa ii schimbi laptele praf deoarece acela poate nu ii prieste! Incearca cat mai multe variante pana gasesti unul adecvat puisorului tau. Mult succes!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.