Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum explicati copiilor ce inseamna Craciunul? Care este semnificatia?

Raspuns mamica: "Cum adica cum le explicam copiilor ce inseamna craciunul? Exact ceea ce inseamna, fetita mea stie ce trebuie sa facem de Craciun, stie ca trebuie sa daruiasca si altora ca se dau cadouri ca vine Mos Craciun si ii aduce daruri daca a fost cuminte. Stie ca toata familia se strange impreuna la masa si ca se petrece de obicei in familie."

Raspuns mamica: "Exista multe carticele in care este explicat ce inseamna Craciunul si cum trebuie sa ne pregatim. Apoi calendarul de advent. Cel mai bine sa intre in atmosfera de Craciun trebuie sa ii citesti in fiecare seara carti cu povestioare ptr acesta parte a anului. Cei de la Editura Crisan au o carte foarte frumoasa'' Primul meu Craciun'' si mai avem o carte de la Editura Litera."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.