Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

In situatia mea, in cazul unui divort, cu cine vor ramane copiii (3 ani, 6 luni)? Eu nu am niciun venit - doar indemnizatia celei mici 800 de lei si alocatia baiatului 42 de lei si nici nu am o locuinta proprie - stam acasa la socru, sotul are salariu si serviciu stabil.

Raspuns mamica: "Practica din domeniu arata ca, in marea majoritate a cazurilor, copii raman in grija mamei (sau cel putin unul) daca aceasta are minime conditii de intretinere, precum si asigurarea unor coditii de viata si dezvoltare armonioasa a copiilor. In cazul dvs., neavand niciun venit, nici locuinta ... daca sotul isi doreste ... sunt sanse mari sa primeasca custodia micutilor in defavoarea dvs. Sau, in cazul fericit pentru dvs., instanta ar putea dispune ca exercitarea autoritatii parintesti asupra minorilor sa se faca in comun de ambii parinti, dvs. sa aveti drept de vizita, iar copilasii sa aiba domiciliul stabil la sot. Incercati totusi sa ajungeti la o intelegere cu sotul anterior deschiderii procedurii de divort."

Raspuns mamica: "E o situatie dificila intr-adevar insa, in cazul in care se va intampla sa ajungeti la divort, trebuie sa te lupti sa oferi copiilor o viata cat de cat stabila si mai ales sa lupti pentru ei. De regula, copii raman la mama. Cred ca ai putea incepe prin a-ti gasi un servici si atunci ai putea sa stai undeva cu chirie. Depinde ce va face si tatal copiilor pentru ca, daca va cere custodia, in situatia data, e posibil sa o primeasca. Eu zic ca trebuie sa luptati pentru copii dar si pentru dumneavoastra!!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.