Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul suge dupa un program bine stabilit sau cand ii vine lui ? Cum este corect ?

Raspuns mamica: "Alaptatul la san nu se face dupa program, ci la cerere, adica la cererea bebelusului, fiindca laptele de mama se digera mai usor decat cel matern, si prin urmare sugarului ii poate fi foame mai des decat daca sar hrani cu lapte praf. Poti alege sa ii faci si un program, asta daca doresti si daca intre orele de supt ii dai supliment de lapte praf sau ceai !"

Raspuns mamica: "Corect este sa ii dai cand ii este foame, sau daca vrei sa-i faci un program este bine sa nu treaca mai mult de 2 ore, mai ales cand este mic. Programul are si el rolul lui si este benefic insa cand mai creste, cat e mic cel mai bine este la cerere, de obicei ei isi formeaza singuri programul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.