Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cu ce va ocupati timpul liber cand stati cu copii? Ce jocuri mai va jucati cu ei?

Raspuns mamica: "Fetitei mele ii plac foarte mult papusile. Acum a inceput sa dea atentie mai mare bebelusilor asa ca ne jucam cu ei, le facem mancare, ii culcam, leganam si tot ceea ce trebuie facut pentru un bebe. Altceva ce mai facem impreuna este sa desenam si sa coloram."

Raspuns mamica: "Noi desenam, facem puzzle, construim; ideea este ca cei doi copii ai mei au varste diferite si e greu de multumit pe amandoi in acelasi timp, dar ne descurcat ca trebuie si e musai sa ne jucam si cu papusi si cu masinute sa si desenam sa si coloram :) :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.