Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

La cat timp dupa nastere trebuie sa iti vina ciclul ?

Raspuns mamica: "La mine a fost ffff ciudat. Dupa nastere nu mi s-a oprit menstruatia 4luni jumate. In timpul acela am avut lapte de curgea non-stop. Dupa ce mi s-a oprit a inceput sa scada si lapticul ... si bebe nu a mai vrut san deloc. Am fost si la ginecolog si mi-a dat tratament ca sa mi se opreasca menstruatia. La mine asa a fost."

Raspuns mamica: "De la caz la caz. Eu am avut o luna dupa ce am nascut si dupa aceea a stagnat pana ce am intarcat bebelusa. Aproximativ un an nu am mai avut menstruatie. De atunci mi s-a reglat, iar durerile ce le aveam inainte si in timpul menstruatiei au disparut. Insa dupa nastere poti avea ciclu normal ca si inainte de a ramane insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.