Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum dezvat copilul sa doarma cu parintii sau bunicii ?

Raspuns mamica: "Incercati sa il puneti in patut si vedeti ce se intampla.Daca nu reusiti din prima ,va sfatuim sa il puneti in fiecare zi cate puti ,sau sa se culce ziua si poate asa se va obisnui intr-un final.Sau poate sunteti norocoasa si veti reusi din prima.Mult noroc."

Raspuns mamica: "Copilul va fi dezvatat sa doarma cu parintii sau bunicii atunci cand nu-i va mai fi frica sa doarma singur. Trebuie sa inteleaga ca e mai bine asa, ca n-are de ce sa se teama, parintii sunt alaturi, atenti si grijulii si nimic rau nu i se poate intampla. Atentie la povestile pe care i le spuneti seara, sa nu aiba personaje infioratoare, sa nu vizioneze filme de groaza, sa nu fie certati sau amenintati seara. Cu o luminita aprinsa in camera si cu usa intredeschisa, copilul va invata sa doarma singur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.