Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce fiica mea vrea sa fie dezbracata de tot pentru a folosi olita?

Raspuns mamica: "Cred ca de teama sa nu ude sau sa murdareasca hainutele. Sau poate asa i se pare ca sta mai comod pe olita. Parerea mea e sa o lasati sa procedeze cum vrea ea sau cum se simte bine - bine ca face la olita si nu face pe ea. Incercati sa creati o temperatura optima - pentru a nu raci."

Raspuns mamica: "Multi copii fac asta si nu e bine deloc pentru ca se va obisnui asa si ii va fi greu sa se dezvete si sa se acomodeze la gradinita sau in alta parte unde nu va putea face asta... Explica-i ca nu e frumos si ca este rusine sa stea asa si va intelege. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.