Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Stie cineva ce se intampla dupa o cezariana?

Raspuns mamica: "Personal nu am facut cezariana insa stiu de la cumnata mea si alte mamici care au trecut prin asta ca refacerea dureaza mai mult si e mai greu fata de o nastere normala, insa depinde ... cunosc cazuri in care au depasit mai usor decat mine sa zic ..., ti se vor face niste calmante ca sa nu te doara, repaus la pat, mai ales primele zile, fara efort deloc, iar dupa nastere stai si pana la 7 zile."

Raspuns mamica: "Dupa ce operatia de cezariana s-a incheiat, pacienta e dusa la terapie intensiva pana se dezmorteste complet si va sta pana va reusi sa iasa cu urina si scaunul. E foarte important sa urineze la cateva ore de la operatie, existand posibilitatea ca vezica urinara sa fie blocata. Daca nu va putea urina normal i se va introduce sonda. Spitalizarea poate dura de la 7 zile pana la 14 - in cazul in care se dezvolta o infectie. Recuperarea poate dura minimum 3 luni - timp in care nu ai voie sa faci efort."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.