Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce are copilul meu de 11 luni o umflatura alba pe calcai?

Raspuns mamica: "Nu am auzit de asa ceva, dar cel mai probabil sa se fi intepat in ceva si sa nu fi vazut dumneavoastra sau s-a lovit. Incercati mai bine sa mergeti la un medic pediatru pentru un consult si el va va indruma catre un medic specialist daca este cazul sa fie altceva."

Raspuns mamica: "Se poate sa fie o portiune prin care nu circula sangele. Ai fost cu el la medic? Nu am auzit de asa ceva pana acum. Poate nu e nimic grav. Totusi, daca persista, du-l la un consult. Este pe calcai si il va incomoda la mers. S-ar putea sa fie si un chist, dar nu-mi pot explica de la ce sa-l fi facut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.