Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca ar fi sa faceti o selectie a posturilor tv, cate ar mai ramane in atentia dumneavoastra?

Raspuns mamica: "In primul rand... un post de stiri... care este cel mai important... pe urma un post culinar... de unde pot invata destul de multe pentru familia mea.... poate si un post de muzica... sa ne mai realaxam cate un pic... si in ultimul rand postul de desene animate."

Raspuns mamica: "Ar ramane Antena 1, Pro tv, Relitatea, Rtv, Digi film, Digi life, Eurosport, Disney chanell si multe altele. In rest as desfinta taraf sau tarif cum ii zice, acasa tv, romantica, etno. Noi suntem abonati rds ca tare mi-e dor de un discovery chanell..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.