Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce pot sa-i dau copilului meu de 10 luni pentru o tuse persistenta?

Raspuns mamica: "Ii puteti da doar ceea ce va recomanda medicul pediatru. Nu ascultati sfatul farmacistei, ea nu asculta si nu consulta copilul pentru a sti ce tratament sa va recomande. Poate e racit la plamani si va fi nevoie de tratament cu antibiotic si injectabil si supravegheat."

Raspuns mamica: "Eu i-am dat fetitei mele de fiecare data cand tuseste, binenteles la recomandarea medicului pediatru KETOF si sirop de PATLAGINA si sa sti ca in cateva zile ii trece. Este foarte bun si se poate de si pana la 2 luni si la copii mici, eu iti recomand sa il incerci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.