Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cum poti sa stii daca cervixul este moale?

Raspuns mamica: "Poti chiar tu sa incerci sa vezi daca e moale. Introduci usor degetul si te palpezi dar ai grija mare, in momentul in care simti durerea e mai bine sa renunti. Iar daca te simti stanjenita sa te controlezi tu e bine sa te programezi la un doctor. Asa iti va spune si data ti s-a rupt apa, sau daca esti dilata."

Raspuns mamica: "Te speli foarte bine pe maini, unghiile trebuie sa fie taiate si poti verifica tu - palpezi usor uterul. Poti cere sfaturi de la ginecologul tau, este cel in mai masura sa iti dea sfaturi. Oricum atunci cand vei merge la control, ginecologul va vedea daca sunt semne de nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.