Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am dureri in osul pubian in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la alta, dar orice durere in sarcina nu este normala deoarece orice durere pe care o simte mama o simte si bebele, eu luam niste pastilute no-spa pentru durere, dar mergi la doctorul tau specialist."

Raspuns mamica: "Daca esti in luna mica nu prea sunt normale durerile si ai face bine sa mergi la un medic ginecolog sau la medicul tau si sa ii faca un ecograf; daca esti in sarcina mare atunci este posibil sa simti durere datorita marimii si pozitiei. Oricum ar fi mergi la control."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.