Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Va simtiti uneori deprimata sau descurajata? Eu da :(

Raspuns mamica: "Da mami... cred ca toate femeile se simt asa uneori. Eu incerc in ultima perioada sa mi se rupa, iar atunci cand ma simt deprimata si mai ales ca nu mai pot, imi gasesc repede ceva de facut, cel mai adesea curatenie, probez cateva haine mai vechi (asta pt tin dieta si verific cat slabesc), sau dau drumul la o metalica pe telefon si fac un dus lung."

Raspuns mamica: "Cred ca pana la urma este normal sa mai ai si stari de acestea. Orice om NORMAL trece prin asta. Emotiile, stresul, oboseala etc. sunt atatea lucruri care ne fac sa devenim din cand in cand mai deprimate sau descurajate; important este sa nu cazi in extrema asta, sa-ti revii si sa continui pentru ca pentru tine o faci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.