Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 27 de saptamani. De ce am dureri ascutite in vagin?

Raspuns mamica: "In mod normal nu ar trebui sa ai nici un fel de dureri in sarcina. Cel mai bine este sa mergi la medicul ginecolog care in urma unui control poate alfa cauza si iti poate recomanda un tratament. Oricum, nu te ingrijora, pentru ca problema mai mult ca sigur tine doar de tine si bebelusul este bine."

Raspuns mamica: "Trebuie sa mergi la medicul tau care iti supravegheaza sarcina si sa ii spui care este intensitatea durerii si cat de des te doare si eventual sa faci si o ecografie sa fii sigura ca bebelusul este in regula si nu are nimic. El va sti ce sa iti faca si poti lua no-spa pentru dureri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.