Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De unde as putea achizitiona un sling ? Un magazin online.

Raspuns mamica: "Intra pe Google si scrie sling online si o sa gasesti o gama variata de site-uri de unde poti achizitiona atat sling-uri cat si mei-tai-uri, wrapuri, manduca sau marsupii. Daca vrei un exemplu intra pe hihip.ro. Acolo sunt lucruri tare dragute si iti poti face o idee si despre calitatea pe care trebuie sa o aiba materialul, sau eventual, inveti sa iti confectionezi propriul sling acasa."

Raspuns mamica: "Am gasit eu pentru tine niste pagini de unde poti cumpara sling-uri: wrapsling.ro. Sunt pe categorii, la sfarsitul descrierii, sper sa iti fie de ajutor!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.