Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, pe la cat este prima ta masa dimineata? Eu abia daca reusesc sa mananc ceva pe la 11 :(

Raspuns mamica: "Si a mea la fel ... Prima mea masa de dimineata inseamna o cafea, mancarea mai tarziu, sarim peste micul dejun, trecem direct la pranz, sau in cel mai bun caz ciugulesc ce ramane de la bebe ... Cert este ca copilul ne ocupa tot timpul, cu greu ne facem timp si pentru noi."

Raspuns mamica: "Depinde de zi... uneori la 10 alta data la 13-14! Mananc haotic si stiu ca nu e deloc bine, dar ma iau cu treaba, cu plimbarea coipului, cumaparaturi, plata facturilor... mai am si cate un musafir nepoftit si care uita sa plece :) si uite asa mananc si eu pe la 13-14!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.