Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pentru gingivita hormonala ar fi indicat Gengigel ?

Raspuns mamica: "Din cate am citit este un produs bun, dar nu am avut nevoie sa il incerc! Indicat e ce iti prescrie medicul stomatolog, el stie cel mai bine e ti se potriveste in urma controlului stomatologic! Stiu ca contine acid hialuronic care il face sa devina rezistent in conact cu saliva."

Raspuns mamica: "Sa stii ca da, mamici... si mie mi sa recomandat acealasi lucru. Sincer prima data am avut cateva retineri dar dupa ce m-am informat.. am hotarat sa incerc si chiar a avut efect. Doar ca atentie... nu trebuie folosit in exces... poate da dependenta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.