Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Ce inseamna nota la nastere prin operatie de cezariana - apgar 4?

Raspuns mamica: "Nu am nascut prin cezariana insa doi dintre copiii mei au luat la nastere 6 - respectiv 7 nota apgar si nu e bine, au avut cordonul ombilical in jurul gatului si i-am nascut vineti, au plans foarte putin si au inceput dupa cateva secunde bune dupa expulzare, daca a avut scor apgar 4 inseamna ca au fost probleme cu copilul."

Raspuns mamica: "Scorul apgar 4 este foarte mic. Asta inseamna ca au fost probleme cu copilul la nastere. Nu ti-a spus doctorul despre ce este vorba? Mergi cu el la un medic specialist pentru ca sigur ceva e in neregula cu puiul tau. Nu amana pentru ca se va putea agrava."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.