Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt crampele normale in prima parte a sarcinii?

Raspuns mamica: "Acum depinde durerile abdominale sunt normale dar daca te doare in partea de jos a abdomenului atunci ar fi bine sa mergi la doctorul tau si sa ii spui si sa faci un ecograf pentru ca sigur este vorba de o iminenta de avort si trebuie sa iei un tratament."

Raspuns mamica: "Durerile abdominale sunt normale in sarcina atat timp cat nu sunt foarte dureroase si foarte dese. Daca simti ca durerile se duc mai jos de abdomen spre uter atunci clar este vorba de o iminenta de avort si trebuie sa mergi la medic pentru a evita pierderea sarcinii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.