Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Trebuie sa spal biberoanele copilului inainte sa le sterilizez?

Raspuns mamica: "Daca a mancat in ele normal ca trebuie sa le speli si apoi sa le sterilizezi, daca sunt noi nu mai este nevoie de o spalare inainte ci doar sa le pui la sterilizat, dar daca mananca imediat le speli si apoi le sterilizezi si le pui intr-un loc special."

Raspuns mamica: "Normal ca trebuie spalate beberoanele dupa ce a mancat copilul, apoi le sterilizezi, nu ai cum sa le sterilizezi murdare. Daca insa beberoanele sunt noi le pui doar la sterilizat fara sa le mai speli, daca in prealabil au fost sagilate biberoanele, daca nu, le speli."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.