Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum ii determini pe copii sa le placa sa mearga la scoala ?

Raspuns mamica: "Cand veti vedea ca unui copil nu ii place sa mearga la scoala trebuie sa ii repetati mai mereu ,dar cu blandete care sunt avantajele studiului in viitor.Atunci cand veti reusi sa ii faceti sa inteleaga de ce trebuie sa mearga la scoala veti vedea ca si ei vor merge cu mai mult drag .Iar atunci cand ia o nota mai proasta sa nu ii certati si sa nu ii aratati colegul de banaca care a luat o nota mare,deoarece fiecare copil are ritmul lui. "

Raspuns mamica: "Trebuie sa ii explici cat de importanta este scoala pentru el, sa te lupti cu incapatanarea lui, sa ii spui ce pierde daca nu invata. Acum ca sa fim sincer, la cati dintre noi ne-a placut la scoala ..? Acum gandim altfel, cu mintea de adulti ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.