Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce inseamna hernia postpartum de linie mediana?

Raspuns mamica: "Stiu ca inseamna ca muschii abdomenului nu s-au unit si prin "gaura" ramasa intre ei au iesit intestinele. Dar, din cate am inteles, hernia postpartum de linie mediana nu are legatura cu cezariana ci cu flexibilitatea muschilor abdominali si cu marimea burticii in timpul sarcinii."

Raspuns mamica: "Este o afectiune ce afecteaza muschii abdomenului. Este destul de neplacuta si poate sa influenteze negativ toata activitatea unei persoane. Indicat ar fi sa mergi la un medic si sa rezolvi cat mai repede problema, cat muschii inca nu s-au "intarit" astfel. Cu cat se intarzie, cu atat apropierea lor este mai dificila."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.