Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Fetita mea de 12 ani are matreata in exces. Ce recomandati ?

Raspuns mamica: "Cred ca ar fi foarte bine sa mergeti cu fetita dumneavoastra la un doctor dermatolog si atunci dumnealui va va spune ce este de facut in continuare si ce trebuie sa luati. Probabil exista creme, sampoane speciale pentru asa ceva, sau poate ii face ceva preparat, nu stiu cu exactitate ."

Raspuns mamica: "In primul rand, va trebui sa ajungeti cu fetita la un medic dermatolog pentru a vedea daca e vorba de matreata. Sunt cazuri in care din cauza stresului, atat copii, cat si adultii pot face o boala numita psoriazis a scalpului, foarte asemanatoare cu matreata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.