Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Desi sunt intr-o sarcina inaintata, inca mai lucrez (la call center / birou / firma sotului si il ajut). Voi, mamicilor, pana cand ati lucrat?

Raspuns mamica: "Eu am lucrat pana in ziua in care am nascut. Cei 3 copii s-au nascut la ora 24, plus minus 5 minute. Ziua am mers la serviciu (lucram la gradi), apoi fuguta acasa sa temin de pregatit ce mai aveam. Cand eram gata de culcare, hop si bebe. Am nascut usor. Am ajuns la maternitate in jur de 11 jumate (noaptea). Stateam acasa pana in ultimul moment pentru ca... mi-e frica de spitale."

Raspuns mamica: "Eu am lucrat pana la 6-7 luni, am avut si o sarcina cu usoare probleme, aveam mereu contractii si trebuia sa stau mai mult in pat. Oricum, aveam un patron foarte nesuferit, parca innebunise cand a aflat ca sunt gravida, mi-a spus sa fac ce fac si sa stau mai mult in medicale ca el nu vrea sa ma mai vada pe-acolo, pana a intrat medicina muncii pe fir si de frica m-a tolerat pana am intrat in prenatal."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.